slideshow

Rólunk

Az Operettissima Nonprofit Kft. a világhírű magyar operett zeneszerzők hagyatékát valamint a magyar operettjátszási hagyományokat előadóművészi szervezetként koncertek és színházi előadások létrehozása révén ápolja. Stratégiai partnerünk a Budapesti Operettszínház, mellyel az Operettissima közös produkciókat, koncerteket, kiadványokat és fesztiválokat hoz létre.

Dr. Vadász Dániel

az Operettissima ügyvezetője

Producer

Jogi diplomáját 2000-ben a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi karán szerezte, ahol a nemzetközi gazdasági jog területére specializálódott. Angol, német és olasz nyelvtudása révén kiterjedt és stabil nemzetközi kapcsolatrendszert épített ki Európa, Ázsia és Amerika számos kulturális szervezetével, színházakkal, koncerttermekkel és televíziós társaságokkal.
A saját gondozásában 2005-ben kiadott Csárdáskirálynő lemez többszörös aranylemez lett, és hetekig vezette a lemezeladási listákat Magyarországon.
2013-ban Vadász Dániel és Nacsa Olivér producer-ötletgazdák megálmodták a Budavári Palotakoncertet, mely a Budapesti Operettszínházzal közösen, minden évben megrendezésre került a Budai Vár Oroszlános Udvarában.
Az egész világon első klasszikus zenei tehetségkutatónak, a Virtuózok című televízióműsor producereként szerzett kimagasló érdemeket. Feladata a zenei koncepció és műsorformátum kialakítása, koordinálása volt.

Tenor

”Az opera az a műfaj, ahol a főhőst leszúrják, és ahelyett, hogy meghalna, elkezd énekelni.”

Énekesi pályáját a Debreceni Csokonai Színházban kezdte, majd onnan a Szegedi Nemzeti Színházba vezetett útja. A Magyar Állami Operaház ösztöndíját 2003-ban nyerte el, ahol előbb a lírai tenor repertoárban, később pedig a hősiesebb (lirico spinto) szerepekben is bizonyíthatott.
Közben bemutatkozott a világhírű Budapesti Operettszínház színpadán is. 2002-től folyamatosan jelen van Magyarország két legfontosabb zenés színházában, emellett pedig 22 ország koncert – és zenés színházi színpadján rendszeresen fellépő művész.

PRODUKCIÓK


PARTNEREINK

 

JEGYEK

  Operettissima Előadó-Művészeti Nonprofit Kft.

  Telefonszám
  +36 20 256 0983
  Email
  office@operettissima.com
  Cím
  2000 Szentendre, Dumtsa J. u. 18.